Partner

Samarbejdspartner

Slovensk Sprogservice følger med tiden og ser sproglige services som noget der ikke kan og skal stå alene. Vores services indgår jo i større sammenhæng. Det kan være eksport fremstød, lancering af varer på nye markeder, eller via nye kanaler.

I dag er internettet en integral del af de fleste marketingsplaner og en operativ del af hverdagsforretningen. Lidt overdrevet kan man i dag sige, at hvis man ikke kan findes på Google, så eksisterer man ikke.

 

Den relativt nye branche af søgemaskineoptimerer (SEO) udfylder et voksende gab mellem traditionel forretning og moderne forretning. Lidt som blandt tolke, er der også i SEO verdenen en underskov af udbydere med meget svingende kvalifikationer. Man skal altså se sig for før man hyrer et SEO bureau. Lige som blandt tolke og oversættere.

 

Vi kender og kan uden forbehold anbefale 1aSEO.de ved fremstød på det tyske marked. Qua deres gode kontakter til det danske marked danner de en udmærket adgangsbillet og bro til det tyske marked.

 

Det er vores overbevisning, at tolkebureauer og SEO bureauer fremover vil komme til at samarbejde meget tæt ved grænseoverskridende handel. Denne udvikling ser vi frem til at være en del af.

Export rådgivning

Det er sjældent man kan trykke på en ”quick-fix” knap, og så kører det bare. En god forberedelse er guld værd. Læs mere...

 

 

Bog om Slovenien

Frede Mortensen og Peter Altus har i fællesskab udgivet den hidtil mest omfangsrige bog om Slovenien som dækker kultur, samfund og historie. Den kan købes på nettet, eller ved at maile til Frede Mortensen. Læs mere...