Etik og forbehold

Etik og forbehold

A.) Hos Slovensk Sprogservice er du sikret fortrolighed. Hvad end der bliver talt om, eller oversat forbliver fortroligt. Også efter opgaven er afsluttet. Lige som hos lægen eller advokaten.

 

B.) Bestiller du en oversættelse med berigtigelsestekst, vil eventuelle anmærkninger fra tolken medfølge og kan ikke fravælges.

 

C.) Der er nogle typer opgaver vi ikke påtager os:

1.) Klip og klister oversættelser. Kun hele dokumenter oversættes. Formoder vi, at dokumentet er manipuleret eller der er fjernet dele af dokumentet, vil det klart fremgå i bemærkningerne.

2.) Opgaver, hvor vi vurderer, at vores indsats skal bruges til hvidvaskning af penge, skattebedrageri, eller anden entydigt kriminel aktivitet.

Ansvarsfraskrivelse

Hjemmesiden Slovensk.com yder bl.a. praktisk hjælp med at finde forhandlere af slovenske vine og specialiteter. Vi driver ikke handel og er ikke økonomisk knyttet til de præsenterede forhandlere eller ansvarlige for eventuelle fejl som måtte forekomme på vores eller andres hjemmesider. Optagelsen af forhandlere, producenter eller varer på denne side er ikke et tegn på blåstempling. Det er en neutral præsentation af oplysninger som er os tilgængelige. En eventuel handel vil være mellem køber og forhandler. Skulle der opstå problemer der, må de to parter selv løse det.

Denne side opfordrer ikke til (øget) konsum af alkohol, men prøver at formidle viden om slovenske vine og mad, som del af den slovenske kulturarv. Denne igen er en del af vores fælles europæiske kulturarv. Vin og mad går som hånd i handske. Overvej derfor også at opleve slovenske mad specialiteter. Link

 

 

Værd at vide

Slovensk ordbog

Hidtil findes der i papirform kun en parlør, som kan købes her.

Online ordbogen er ikke fejlfri. Til gengæld viser den eksempler på brug af udtrykket.

 

Om slovenske vine

Slovenien producerer også udmærkede vine. Det er dog lidt synd at vi dansker næsten ikke kender til vinlandet Slovenien. Læs mere…

 

Køb af slovenske vine

Link

 

Slovenske specialiteter

Hver region sit køkken. Slovenien er et lille land, men gaber over store regionale forskelle i både landskab og madkultur. Læs mere…

 

Slovensk-Dansk Venskabsforening

I Ljubljana finder du en forening som indeholder elementer af en venskabsforening og af en social klub. Link

 

Nyttige links