Eksportrådgivning

Eksportrådgivning

Ønsker du at komme ind på nye markeder, er det værd at huske, at andre lande ikke bare er som Danmark, bortset fra sproget. Kort sagt er det ikke gjort med at få oversat en hjemmeside. Det skal der sikkert også. Alt efter hvor store kulturforskelle der er, skal større eller mindre dele af hjemmesiden, varedeklarationen og vejledningen ændres. Nogle lande har egne tekniske normer, eller særregler for bestemte varegrupper. Dertil kommer, at befolkningen i det nye marked måske ser dit produkt helt anderledes, end du er vandt til at fx danskerne gør.

 

Det er sjældent man kan trykke på en ”quick-fix” knap, og så kører det bare. Vil man mindske chancen for alvorlige brølere, er det en god ide at inddrage et team af fagfolk. En eksportrådgiver kan typisk lave en indledende analyse og påpege mulige ømme punkter og henvise til specialrådgivning indenfor jura, tekniske standarder og beskatning. Ingen kan rumme hele spektret.

 

Ja, det lyder måske dyrere end du regnede med. Lidt som forsikringer, så kan det være mange gange dyrere ikke at forberede sig ordentligt, før man kommer ind på et nyt marked.

 

Agter du at erobre det slovenske eller det tyske marked, så er du kommet rigtigt. Vi samarbejder tæt med lokale aktører i begge lande. Få dig en uforpligtende snak om dine planer.

 

Værd at vide

Om slovenske vine

Slovenien producerer også udmærkede vine. Det er dog lidt synd at vi dansker næsten ikke kender til vinlandet Slovenien. Læs mere…

 

Køb af slovenske vine

Link

 

Slovenske specialiteter

Hver region sit køkken. Slovenien er et lille land, men gaber over store regionale forskelle i både landskab og madkultur.

Læs mere…

 

Slovensk krystalglas

Elegant traditionel, skandinavisk eller en kombination af begge, i topkvalitet. Link

 

Slovensk-Dansk Venskabsforening

I Ljubljana finder du en forening som indeholder elementer af en venskabsforening og af en social klub.

Link

 

Nyttige links